En esta página utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso y nuestra política de cookies.OK | Más información
cat | cas
Seguiu-nos en
Casal Cultural de Mollet del Vallès

Programació Altres


EDITORIAL: Diada de les persones sòcies
La Junta actual inicia el seu darrer any de mandat abans la renovació que correspon legalment tant del Patronat com de la Junta. Aquest any que complim 60 anys d’història.
Hem d’agrair a tots els membres dels Patronats i Juntes que ens han precedit la feina feta des del voluntariat, i el servei a una Institució molletana al servei de les persones, de la llengua i cultura catalanes i les llibertats amb majúscula.
El Casal ha estat cap i casal de moltes entitats i organitzacions al llarg de la seva història. Ha estat i serà un espai de llibertat. Partits polítics demòcrates i catalanistes, organitzacions sindicals, organitzacions civils, etc. han tingut al Casal, al llarg d’aquest temps, un lloc on poder expressar-se lliurement.

Els 1.200 socis i sòcies del Casal poden estar orgulloses del seu Casal.

L’any ja ha arrancat amb força. Hem gaudit del Carnaval. L’exitosa Escudella de Carnaval, la número 26, ha complert amb les millors expectatives. La festa va tornar a ser motiu de trobada i diversió. L’escudella es va exhaurir.

Com cada any volem també que la participació sigui nombrosa en les propostes que us fem pels propers dos mesos: 3 de març Dia de la Biodiversitat i de l’Arbre, 8 de març Dia Internacional de la Dona, 13 d’abril Diada de les persones sòcies del Casal i 23 d’abril Diada de Sant Jordi.

Aquest any la Diada de les persones sòcies volem que sigui de celebració del nostre aniversari. És el nostre desig que vingueu el major nombre de sòcies possible. Només sentim que el nombre de persones que puguin assistir el limitarà la capacitat del restaurant. Per això els que vulgueu compartir aquesta diada, feu la reserva. No espereu.

La Diada de Sant Jordi és un bon dia per reflexionar, una vegada més, sobre l’estat de la nostra llengua, per defensar-la i adoptar estratègies per fer avançar l’ús social del català.
Us convidem a participar en el concurs del Casal sobre “Dites i Refranys” que amb motiu de la Diada de Sant Jordi celebrem per tercer any consecutiu.

No ens volem oblidar de dues dates importants. El dia de la Biodiversitat i de l’Arbre. Aquest any la plantada s’adaptarà a l’estat de sequera i el tipus de planta també.
En l’àmbit de posar un granet a favor del medi ambient, ens és grat dir-vos que el Casal ja té en funcionament les plaques solars. Ja ens donen energia verda.

El dia de la Dona també serà especial amb la participació en els nostres actes de molletanes que han fet forat en els seus àmbits professionals i tenen ja un reconeixement. La seva lluita ens ha d’inspirar.

Com sempre us animen a participar en tots els actes que us proposem en aquesta revista i en els comunicats per e-mail.
Si us plau, recomanem a totes les sòcies que no heu comunicat encara el vostre correu electrònic al Casal, ho feu. Setmanalment, rebreu recordatoris dels nostres actes, viatges, festes, balls, etc.
També la revista digital.

Aturem el genocidi a Palestina.

Que s’aturi la guerra a Ucraïna

Compartir
© 2011-2021 - El Casal, Rambla Balmes 2 08100 Mollet del Vallès | Telèfon i Fax secretaria: 93 593 11 74 - 690 216 302 |
email: secretariat.elcasal@gmail.com